Grenaa Plantecenter bliver til et nyt koncept – PlanteSmil

Efter at have drevet Grenaa Plantecenter i 16 år er Lise klar på nye udfordringer. PlanteSmil vil fortsat servicere Djurslands befolkning med alt angående planter indendørs og udendørs, men på en ny måde. Der bliver ingen fysisk butik kun handel via tlf, mailklub, Facebook og hjemmeside. Vi ved at der er mange i kundeklubben der ikke bryder sig om at bestille på nettet og derfor kan man blot anvende siden her til at lade sig inspirere.

Du kan altid ringe og bestille og få en snak med Lise over telefonen. Hvis du har et ønske til noget der ikke er lagt op på PlanteSmil.dk er du altid velkommen til at ringe og snakke med Lise og bestille det.
Du får det at vide så snart varen er kommet hjem. Næsten alt kan skaffes.

Firmaet holder til på diverhøjvej ved Trustrup. Ved køb over 500kr bringes det bestilte gratis ud i Grenaa og udbringning på resten af Djursland er også muligt mod betaling.

Dette er ikke en netbutik hvor varerne sendes med post, du får kun fysisk personlig udlevering af varene. Større ordre bringes ud direkte fra leverandøren.

Du vil finde et bredt udvalg af alt i udendørs planter feks roser, frugtbuske og træer, græsser, sirbuske, stauder, stedse grønneplanter og barrods planter. Derudover planter til krukker som varierer efter sæsonen- alt fra stedmoder planter, lyng, tomater, grøntsager, krydderurter, peber, agurker, pelargonier og alt andet i sommerblomster.

Vi passer på dine planter

Som et tilbud tager Lise tage ud og passe planter både inde og ude hos både private og firmaer. Alt efter behov. Hvad enten det drejer sig om en opfriskning en gang imellem eller fast pasning, så kan alt lade sig gøre.

Betaling af alt salg fra firmaet foregår på mobilpay eller overførsel til bankkonto.

Lise Broe

Du tilføjer de ønskede varer til bestillingen ved at indtaste varenummeret.
Eksempel på bestilling:

#4 – 2stk
#11
#23

Vælger du afhentning vil du først kunne afhente det bestilte, når du har modtaget en ordrebekræftelse og betalingen er gået igennem. Derefter vil du kunne hente din bestilling, på det valgte tidspunkt !OBS Din bestilling kan først afhentes ugen efter at ordren er lagt. Hvis du ikke når at hente den til første valgte dag, så bare rolig- vi har også din bestilling med næste gang.

Vælger du levering, vil din bestilling blive leveret så snart ordren er betalt. Typisk leveringstid 1-3 dage.
Husk at vi kun leverer op til 50 km ud fra Grenaa.

  • Gratis levering inden for 30 km af Trustrup – ved køb over 500,- kr.
  • Levering op til 15 km. fra virksomheden 75,- kr.
  • Fra 15 km op til 30 km. fra virksomheden 150,- kr.
  • Fra 30 km op til 50 km. fra virksomheden 250,- kr.

Derudover efter aftale.

Hækplanter kan sendes til hele landet.
Ring for pris.

Betalingen sker først når du modtager en ordrebekræftelse fra os. Så skal du betale via bankoverførsel. Så snart betalingen er gennemført vil din vare leveres, eller stå klar til afhentning.

Reg nr:  93 88
Kontor nr:  000 139 11 78